coffee-quality


Qeyri-adi qəhvəni ancaq qeyri-adi paxlalardan əldə etmək olar.

Hər bir addımda qəhvə paxlalarının keyfiyyət standartlarına cavab verdiyinə əmin olmaq üçün dərinliklərə nəzər salırıq. Bunu necə edirik? Bunu soruşduğunuza şadıq.

1

Biz ən yaxşı qəhvə paxlalarının olduğu yerlərə gedirik: bu, yüksəkliklərdir..

Ən yaxşı qəhvə paxlaları ən yüksəkliklərdə becərlir. Soyuq gecələr və isti günlər daha sıx paxlalar yaradır. Beləliklə, qəhvə paxlaları nə qədər sıx olarsa, onların ətirləri də müxtəlif olur. Starbucks qəhvənin hər bir stəkanında onların dadına baxın.

coffee quality 1

2

Biz’ bütün qəhvələrin ən yaxşısını axtarırıq

Əgər fermerə ən yaxşı qəhvə paxlaları becərməkdə kömək edə biliriksə, biz bunu edirik. Bu baxımdan, aqronomların torpağı sınaqdan keçirdiyi, nümunələri yoxladığı və istənilən qəhvə fermerinin verdiyi hər bir suala cavab verdiyi, ona məsləhət verdiyi dörd qitədə fermer dəstəyi mərkəzlərimiz var.

coffee-quality-2
 
3
 

Biz dərin kökləri olan əlaqələri inkişaf etdiririk

Qəhvənin gələcəyi qəhvə fermerlərinin gələcəyi ilə əlaqəlidir. Beləliklə, onlar qəhvə paxlalarını becərdiyi şəkildə biz də həmin əlaqələri inkişaf etdiririk. Bu fermerlərin daha yaxşı yaşamasına və hər birimiz üçün bir fincan qəhvə bəxş etməsinə gətirib çıxarır.

coffee-quality-3

4

Biz məhsul seçimində diqqətliyik.

Biz yalnız ən yaxşı becərmə mərhələsində olan zaman qəhvə dənəciklərini seçirik. Qırmızı, yetişmiş və gözəl. Bundan sonra, biz onları yenidən sıralayır və yenidən ölçü, rəng və sıxlığa əsaslanırıq. Qüsurlara dözümlülüyümüz necədir? Təxminən sıfır. Bəzi insanlar bunu hədsiz hesab edə bilər. Biz isə bunu gözəl qəhvə adlandırırıq.

coffee-quality-4

5

Biz yenidən, yenidən və yenidən dadına baxırıq.

Biz hər birimizin (o cümlədən sizin) gözlədiyimiz ən yüksək səviyyəli dadı təsdiqləmək üçün gündə 1000 fincandan çox qəhvənin dadına baxırıq. Qəhvə bağlaması açılaraq ’ bəyənilməmişdən əvvəl ən azı üç dəfə onun dadına baxılır ki, hər dəfə Starbucks® qəhvəsindən qurtum aldığınız zaman ’bu, sizin’ sevdiyiniz dad olsun.