ADDIM-ADDIM

  1. Fingers feeling texture of coffee grounds

    Qəhvə tozu və ölçüsü

    Basqı zamanı dəniz duzunu xatırlayan kobud üyüdülmüş qəhvədən istifadə edin və 6 unsiya su üçün 2 xörək qaşığı ölçüsündə qəhvə götürün.
    İPUCU: Unutmayın ki, qəhvə məmulatdır. Onun təravətliliyindən həzz almaq üçün kiçik miqdarda almağınız tövsiyə olunur.
  2. Pour Hot Water Into Coffee Press

    İsti su əlavə edin

    Basqını elə indicə’ qaynadılmış isti su ilə doldurun. Bütün çöküntülərin həll olunduğuna əmin olun.
    İPUCU: Qəhvənizə mümkün ən yaxşı ətri vermək üçün filtrdən keçmiş və ya qaynadılmış sudan istifadə edin.
  3. Return plunger and let brew

    Basqı düyməsi və qəhvəni yerləşdirin

    Basqı düyməsini aşağı itələmədən geri basqı yerinə qaytarın və qəhvəni 4 dəqiqə bişməyə qoyun.
  4. Push down the coffee grounds in the press

    Basın və tökün

    Yüngülcə basqı düyməsini aşağı düşənə kimi basın və qəhvənizdən həzz alın.