ADDIM-ADDIM

  1. Pre-moisten filter

    Süzgəci əvvəlcədən isladın

    Kağız filtri isti su ilə yaxalayın və yaxaladığınız suyu atın. Bu, qəhvənizə mümkün ən saf ətri verəcək.
  2. Choose the right grind

    Düzgün qəhvə tozundan istifadə edin

    Qəhvə süzən üçün konusşəkilli kağız üçün qəhvə çöküntülərindən istifadə edin. Bu’, dənəvər şəkərə bənzəyən narın qəhvə tozu kimidir.
  3. Measure coffee grounds

    Ölçü

    Buzlu qəhvə süzən iki dəfə artıq bişirilir və buzla durulaşdırılır, ona görə də hər 6 unsiya isti su üçün 4 xörək qaşığı qəhvə ölçün.
  4. Pour and pause

    Süzün və fasilə verin

    Elə indicə’ qaynadılmış isti sudan istifadə edin və çöküntülərin həll olunması üçün konusşəkilli kağızı yarısına kimi doldurun. 10 saniyə fasilə verib qəhvənin özünə gəlməsinə imkan verin. Bu, qəhvənin müntəzəm şəkildə hidratlaşmasına və yenidən ətirlənməsinə imkan verir.
  5. Complete the pour

    Süzülməni tamamlayın

    Bütün çöküntüləri əhatə etməsi üçün yavaşca suyun qalan hissəsini kiçik, stabil dairələr şəklində tökün.
  6. Add ice

    Buz əlavə edin

    Bişirilmiş qəhvənin üzərinə təzə buz tökün və qəhvəni dərhal təqdim edin.
    İPUCU: Afrika qəhvələri gözəl şirəli dadı, acı, parlaq sitrus tamına görə buzlu qəhvə arasında populyardır.