ADDIM-ADDIM

  1. Measure and boil

    Ölçü və qaynama

    Bişirmək üçün istifadə etmək’ istədiyiniz qədər su, filtri yaxalamaq üçün bir az əlavə su götürün və onu qaynadın.
  2. Pour Hot Water Into Filter Cup

    Süzgəci əvvəlcədən isladın

    Kağız filtri isti su ilə yaxalayın və yaxaladığınız suyu atın. Bu, qəhvənizə mümkün ən saf ətri verəcək.
  3. Measure and grind

    Ölçü və qəhvə tozu

    Sonra qəhvənizi ölçün. Q�hvə süzən üçün konusşəkilli kağız üçün qəhvə çöküntülərindən istifadə edin. Bu’, dənəvər şəkərə bənzəyən narın qəhvə tozu kimidir. 6 unsiya su üçün 2 xörək qaşığı qəhvə götürün.
  4. Pour and pause

    Süzün və fasilə verin

    Elə indicə’ qaynadılmış isti sudan istifadə edin və çöküntülərin həll olunması üçün konusşəkilli kağızı yarısına kimi doldurun. 10 saniyə fasilə verib qəhvənin özünə gəlməsinə imkan verin. Bu, qəhvənin müntəzəm şəkildə hidratlaşmasına və yenidən ətirlənməsinə imkan verir.
  5. Complete the pour and enjoy

    Süzülməni tamamlayın və qəhvədən həzz alın

    Bütün çöküntüləri əhatə etməsi üçün yavaşca suyun qalan hissəsini kiçik, stabil dairələr şəklində tökün.  Elə həmin anda həzz alın.
    İPUCU: Süzülməni daha davamlı etmək üçün taymerdən istifadə edin. Onun hazır olması üçün təxminən 3 dəqiqə vaxt lazım olur.