Bişirmək üçün istifadə etmək’ istədiyiniz qədər su, filtri yaxalamaq üçün bir az əlavə su götürün və onu qaynadın.
Süzgəci əvvəlcədən isladın
Kağız filtri isti su ilə yaxalayın və yaxaladığınız suyu atın. Bu, qəhvənizə mümkün ən saf ətri verəcək.
Ölçü və qəhvə tozu
Sonra qəhvənizi ölçün. Q�hvə süzən üçün konusşəkilli kağız üçün qəhvə çöküntülərindən istifadə edin. Bu’, dənəvər şəkərə bənzəyən narın qəhvə tozu kimidir. 6 unsiya su üçün 2 xörək qaşığı qəhvə götürün.
Süzün və fasilə verin
Elə indicə’ qaynadılmış isti sudan istifadə edin və çöküntülərin həll olunması üçün konusşəkilli kağızı yarısına kimi doldurun. 10 saniyə fasilə verib qəhvənin özünə gəlməsinə imkan verin. Bu, qəhvənin müntəzəm şəkildə hidratlaşmasına və yenidən ətirlənməsinə imkan verir.
Süzülməni tamamlayın və qəhvədən həzz alın
Bütün çöküntüləri əhatə etməsi üçün yavaşca suyun qalan hissəsini kiçik, stabil dairələr şəklində tökün. Elə həmin anda həzz alın.
İPUCU: Süzülməni daha davamlı etmək üçün taymerdən istifadə edin. Onun hazır olması üçün təxminən 3 dəqiqə vaxt lazım olur.